Nå blir det trening søndager 17.00 - 20.00 for 10 år og oppover (Født 2006 og eldre)

Postet av Moelven IL - Ski den 13. Mai 2016

Moelven og Næroset SKI har lyst til å invitere til noen økter med rulleski/løping, for de som er 10 år (4.trinn) og eldre. Søndager fom 22.5 til ut juni kl 17.00 – 20.00. Oppmøte kan variere litt men første gange blir oppmøte på Kilde skole med rulleskiutstyr og badetøy.

Tilbudet gjelder fra 10 år / 4. trinn og oppover. De som ikke har rulleski får låne.

  • Vi deler litt inn etter hvor mye en har gått på rulleski og hva man synes manmestrer. (Alle skal få utfordring) Vi skal prøve å få til egen jentegruppe også på noen økter.
  • Noen økter kan bli løpeøkter. De det gjelder vil få beskjed.
  • Alle som vil delta må melde seg på økten lørdag i forkant slik at trenerne får mulighet til å planlegge. Påmelding skjer på mail: tusselure@hotmail.com
  • Tema for disse øktene er:
  • Rulleskitilvenning
  • Teknikk (litt filming, og vegleiing av Simen og Vegard på noen økter)
  • Kondisjon (intervall i motbakke for de eldste)

Kjøp av treningstights klubb

  • Vi har fått tilbud på korte tights i klubbfarger og klubbprofilering. Egenandel kr. 250 (for guttetights) og 300 for jentetights (den har et kort skjørt på). Klubben har da sponset halvparten av prisen.
  • Bestilling innen 20.mai på mail til Siri: tusselure@hotmail.com. Angi gutte/jentemodell og ønsket størrelse. Minste størrelse er XS og skal være passe for en 10 åring i «normal» vekst. Følg med på nettsiden frem mot den 20. for bilde.

Første økt altså 22.05 kl. 17.00. Ta med rulleski, hjelm, hansker, drikke og badetøy. Husk også å melde interesse for treningen på tusselure@hotmail.com.

God pinse!
Skøyting på trening til torsdag 10.03.16

Postet av Moelven IL - Ski den 3. Mar 2016

Det blir skøyting på trening til torsdag. Dei to eldste grp kan take med seg lykt og treninga for desse avsluttast med kakao i stabburet på Åstad. ( rett ovanfor golfbanen) Skiløparane i desse to grp kan hentast der ca 19.30.

Me får ein artig tur ned lia i supre høve

Vel møtt
Trening 11.02.16

Postet av Moelven IL - Ski den 11. Feb 2016

Alle frå 3. Klasse og eldre tek med lykter.

Eldste grp går ein lengre tur. Ringsrunden. Alle frå 3 klasse går skøyting grunna føret, og me skal nok finne på noko gøy.


Vel møtt !
Trening 04.02.

Postet av Moelven IL - Ski den 2. Feb 2016

Det blir skøyting på trening til Torsdag. Vegard Tiller blir med oss. Fokus på teknikk og hurtigheit.

Vel møtt

Hugs påmelding til Åsmarkrennet til Laurdag der me prøver å stille ein stor gjeng.

Send meg melding på 99001656 om nokon slit med å få meldt seg på
Trening torsdag 28.01.15

Postet av Moelven IL - Ski den 25. Jan 2016

'Det blir klassisk trening igjen til Torsdag kl 18.00

Me bed alle frå 5 klasse og eldre om å take med seg lykt slik at me kan gå kring Amblisberget. Me må påreikne litt tid så foreldra må vere budd på at treninga varer til 19.15 for denne gruppa.

Smør skia godt og for dei som har fleire kan ein godt velje noko anna enn konkurranseskia. Prøv VR 55 el evt litt universalklister som ein smelter inn og VR 55 oppå.

Vel møtt

NB Alle oppmodast til å registrere seg på Distansekortet.no. Me treng alle aktive med. Me har blitt fleire og runder snart 300 km. Hugs: gruppa heiter Ski i moelv