Resultater Amblisbergrennet 2024

Postet av Moelven IL - Ski den 18. Feb 2024

Amblisbergrennet 2024 er historie.
Takk for en flott dag med mye skiglede.
79 stk deltok på langrennscrossen, av disse 16 stk knøtt i alderen 0-7 år.
41 stk deltok på hopprennet og hele 27 stk deltok på kombinertrennet.

Takk til alle som deltok, og ikke minst alle funksjonærer som gjorde dette mulig for oss.

Vi kommer til å ta en evaluering av rennet innen kort tid med ambisjoner om å gjøre dette enda bedre til neste år.

Artig å se så mange som prøvde seg i hoppbakken på slutten, håper vi ser dere igjen snart. Det er hoppskole hver mandag fra kl 18:00.

Resultater fra langrenn kommer på isonen.

Vedlagt resultater hopp / kombinert.

2024.02.18 Resultatliste Hopp.pdf

2024.02.18 Resultatliste kombinert.pdf

Startlister Amblisbergrennet Skicross / Kombinert langrenn

Postet av Moelven IL - Ski den 17. Feb 2024

Da er startlistene for Skiross og kombinert langrenn klare.

Se opdattert startliste på isonen.

Det kommer muligens til å bli slått sammen noen klasser i fellesstarten, Følge med på oppdaterte lister på veggen på klubbhuset.

Velkommen!

Løypekart:

Amblisbergrennet 2024 Hopp / Kombinert / Skicross sprint. søndag 18.02.2024

Postet av Moelven IL - Ski den 11. Feb 2024

Bli med på en skikkelig artig dag i Amblisberget!

Her er det også muligheter for de minste fra 3-7 år og melde seg på i knøtterenn.

Sprint skicross. Rennet inngår i felles sprintcup i samarbeid med Mjøski 17.02.2024

3 renn på samme dag, Hopp / Kombinert og Skicross sprint. Fine premier og ikke minst mye lek og morro!

Ta med familien og kom!

Ta en titt på invitasjonen her:

Amblisbergrennet 2024 innbydelse.pdf

Invitasjon felles sprintcup:

Sprintcup skicross felles_V2 (2).pdf

KM helg med mange medaljer.

Postet av Moelven IL - Ski den 29. Jan 2024

Linus under Sumartrening for skisesongen !

Km med sprint på laurdag og fellesstarter sundag gjekk av stabelen på Vind skistadion på Gjøvik der det var felles km med Oppland.

Det var tøff deltaking og mange på startstreken. Me stilte nokre i skicrossen opp tom 12 år. Desse viste flotte skiferdigheter. I 13 års klassa og oppover rangerast det og delast ut KM medaljer. Me forsynte oss grovt.

Flotte løp av Ella og Oda i j13 år, samt av Alma og Karoline i J15 år. Det same må seiast om Erling, Tinius og Eljar. i hhv 16, 15 og 14 års klassa. Også gode prestasjoner av Eir, Helene og Sofie i K18 år.

Så vart det bronsemedaljer til Erlend i G15 år, Inger i K 18 år og Ea i J14 år

Det vart sylt til Oliver båe dagar i M16 år.

Medan Linus og Kristian vann sine klasser hhv G14 år og M19-20 år Linus vann sogar båe dagar.

Dette betyr at det vart totalt 9 medaljer til klubben ! Det er bra.

Norgescuphelg og Oslo skifestival

Postet av Moelven IL - Ski den 25. Jan 2024

I helga fekk juniorene våre brynt som som landets beste langrennsløparar under Norgescup på Lygna.

Me stilte ein bra gjeng med Lars og Kristian, Inger, Helene, Eir, Sofie og Marius.

På sprinten fredag kom Kristian, Eir, Inger og Sofie vidare etter prolog. Dei kjempa bra i sine heat og Sofie kom til semifinale og endte som nr 16. ny pers i norgescup.

Laurdag var det skøyting 10 og 15 km som stod på programmet og Kristian viser at han er verkeleg attende med eit bra løp og 14 plass, og kort opp til toppen.

Sundag var det klassisk 5 og 10 km og også her viste Kristian at han er i toppen, der han lenge kjempa om pallplass, men fekk det litt tøft på slutten og endte på 14. plass. Men det var særs tett her og kun 10 sek til 6 plass.

I Oslo prøvde Oliver, Erling Linus og Karoline seg mot mange av dei beste i sine 14,15 og 16 årsklasser.

Dette gjekk bra og Oliver gjekk inn til 13 og 10 plass, Erling tar stadige steg og vart no nr 43.

Linus nr 19 og Karoline nr 26. Dette er flotte prestasjoner som viser at dei trener bra om dagen.

Så ynskjer me Simen lukke til i verdscupen i helga med 3 konkurranser i Schonach !