Moelven IL Skigruppa ønsker alle løpere og publikum velkommen til Moelvenrennet søndag 16. januar 2022


Info oppdatert 15.01 og gjeldende for rennet

Etter endring av retningslinjer for arrangement vil rennet bli kjørt som to arrangement med start kl. 11.00 og 12.45 og med smitteverntiltak. Som arrangør vil vi presisere at pandemien ikke er over selv om det lettes i restriksjoner. Vi ber alle som er tilstede være nøye med å holde avstand til andre. Selv om vi er utendørs skal meteren opprettholdes. Vi oppfordrer alle i støtteapparat og som er i nærheten av utøvere om å benytte munnbind.


Smittevern og retningslinjer for rennet:  

- Ikke møt opp om du er syk eller har symptomer. Gjelder også voksne/støtteapparat

- Vi må begrense antall som til enhver tid oppholder seg på selve stadionområde. En voksen / støtteapparat per utøver. Øvrige kan oppholde seg ute i løypetraseene, men må da sørge for at adkomst ikke skjer via selve stadionområde. Det er enkel tilgang til løypene utenfor stadionområde. 

- Alle startende i arrangement 1 (start fra 11.00-12.00) må sørge for å forlate stadion så raskt som mulig etter målgang. Eventuell nedgåing/nedjogg må skje utenfor selve stadion. God tilgang til både løyper og områder fra parkeringen.

- Utøvere med start fra 12.45 kan ikke hente startnummer og gå inn på stadion før kl. 12.00. God tilgang på løyper for oppvarming og skitest fra parkeringen. Testing av ski kan eksempelvis skje på baksiden av den store plasthallen på stadion.

- Alle som er tilstede må registrere seg via QR kode for eventuelt smittesporing. (gjelder ikke utøvere)

- Husk at man på generell basis tar hensyn til andre tilstede og sørger for å holde god avstand til hverandre.Stakefri sone:

Det blir etablert en stakefri sone i traseen for 3 og 5 kilometer. Denne vil bli tydelig merket og plassert i bakken opp der man passerer Birkebeinerløypa på vei tilbake mot stadion.


Det gjennomføres løpende premieutdeling ved målgang for alle. Det deles ikke ut løperdrikke og det blir ikke tilgang på garderober. Det er åpen kafe på Sjusjøen Caravan som ligger tilknyttet stadion, men vi kjenner ikke til hvilket serveringstilbud de eventuelt har.


Vi legger ut en status på snøforhold i løpet av lørdag da Sjusjøen også har besøk av Gyda.Velkommen til skirenn.


Øvrig informasjon 


Sted: Sjusjøen Langrennsarena, Sjusjøen

Parkering: Følg skilting. Kr. 70 betales på Vipps #13104


Rennkontor: Ved start/målområde. Individuelle utdeling av startnummer. Åpent fra kl.09.00. Det vil ikke være åpent for etteranmelding.


Start: Første start kl.11.00 Enkeltstart, 15 sek. startintervall


Rennleder: Peder Bogsti - tlf. 41318156

TD: Anders Bergundhaugen

Premiering: Fortløpende ved målgang for alle klasserKlasser/Løyper:

Jenter/Gutter 8-9-10år, FH stå 1.0km

Jenter/Gutter 11-12år, 2.0km

Jenter/Gutter 13-14år 3.0km

Jenter/Gutter 15-16år, Kvinner 17-18år 5.0km

Menn 17-18år, Kvinner 19-20år/Senior 10km (2x5km)

Menn 19-20år/Menn Senior 15km (3x5km)


Det skal benyttes brikker for tidtaking. Disse utleveres ca. 5 min før løperens starttid for de som ikke har egen brikke. 

Brikken skal sitte på høyre fot.

Leid brikke og startnummeret skal leveres til arrangør etter målgang.

Leiebrikke for løpere fra 11år kr. 50.-


Håper at forholdene blir like for alle og ønsker deltagere og publikum lykke til.

Moelven IL Skigruppa