Bestilling av klubbtøy

Postet av Moelven IL - Ski den 13. Nov 2018

Det er nå klart for bestilling av klubbtøy til ny skisesong. Kolleksjon og størrelser henger klare hos Skar Sport for prøving. Designet vil bli helt likt som forrige sesong.

Slik bestiller du:

BESTILLING AV KLUBBTØY FOR 2017/18

JA Sport er glade for å kunne få lov til å levere tøy sammen med Tore Skar. Så håper vi at dere blir fornøyd med tøyet.

Oppskriften på hvordan dere bestiller er som følger:

Lag dere konto på www.jasport.no og skriv ned i notatfeltet at dere hører til Moelven-Næroset Ski. Det vil da gå ca en dag etter at dere har laget konto, før dere er plassert i korrekt gruppe. De som allerede har konto, og er medlem av andre grupper sender meg en e-post slik at jeg får lagt dere inn også i denne gruppa (jarle@jasport.no)

Ved neste gangs innlogging, gå på fanen som heter klubbtøy, og deretter inn på Moelven-Næroset Ski fanen. Når dere kommer inn hit, vil tøyet og spesialpriser ligge. Dere velger det tøyet dere skal ha, og gjennomfører alle stegene. Du drar da til Tore Skar og betaler for dressen når den er klar for henting. Ca 15. desember 2017.

PRØVING AV TØY

Prøvetøy henger hos Tore Skar, og alle går innom her for å teste dette.

Dere kan også sjekke størrelsesguiden her: http://www.inverseteams.com/en/sizes

Velkommen som en del av inversteamet! :)

JA Sport AS

Jarle Jakobsen

Byttehelga Laurdag 17.nov kl 1100 -1400.

Postet av Moelven IL - Ski den 11. Nov 2018

Laurdag 17. nov arrangerast skibyttedag på Torvet i Brummundal frå kl 11.00 - 14.00. Det blir mogleg å kjøpe og selje ski, stavar og skisko til langrenn, alpint og hopp, samt skøyter.  Seljar er ansvarleg for å selje sjølv. Det blir delt ut merkelapper for merking av varer. Det blir kiosksal og hinderløype for borna.

Vel møtt !

Fluorforbod. Då vil me som klubb samla oppmode til å respektere siste vekes vedtak i skiforbundet.

Postet av Moelven IL - Ski den 25. Okt 2018

Vedtaket vil bli drøfta på neste styremøte i skigrp og me vil informere alle i klubben om kva type smøring dette dreier seg om

Viser til debatten i media siste dagene om: FLUORFORBUDET, Her utdrag av kommentar til Esten O Sæther i Dagbladet.

FLUORFORBUDETsetter et stempel under elitens anbefaling. Dette er «Godt Norsk». Et produkt vi kan være stolte av uten at vi sitter med alle svarene om graden av giftfarene i de ulike smurningsproduktene eller hvilken dempende effekt dette forbudet vil ha på utstyrshysteriet i de yngste årgangene.

Dette er en start for en sunnere langrennsport fordi helheten prioriteres foran sekundene på resultatlista. Det er meningsfyllt jobbet av den lokale aksjonsgruppa som startet i Bærum etter dødsfallet og godt fulgt opp av eliteløpere som for eksempel kombinertgutta, som tok vekk fluoren i NM allerede sist vinter.

Slutten på denne historien gir enda en grunn til å tro på verdiene i norsk idrett.

Turndag i Neshallen lørdag 27.10.2018 kl.10-13

Postet av Moelven IL - Ski den 13. Okt 2018

Som tidligere år, er vi invitert til aktivitetsdag i Neshallen sammen med Nes skiklubb. Det er vi glade for!

Vi deler inn i 3 grupper og rullerer mellom 3 ulike aktiviteter; turn, barmark, ballspill/ hinderløype i hall. 45 min aktivitet, 15 min pause. Alle får prøve alle aktivitetene. Ta med klær tilpasset ulike aktiviteter, litt mat og drikke. Påmelding via Spond innen 24.10.218.

Håper å se mange av dere!

Mvh trenerne

Skileik/skitrening 2018/2019

Postet av Moelven IL - Ski den 4. Okt 2018

Oppstart barmarkstrening/skileik/skitrening TORSDAG 18.oktober kl. 18-19 (19.30 for de eldste) på FOSSEN skole.

(Vi trener barmark på Fossen til det er skiforhold i Næroset).

Alle møter med refleksvest med navn, vann og  klær etter vær (husk at barna skal være i bevegelse). 3. klasse og eldre tar med staver.

Vi bruker Spond til organisering av treninger; fint om foreldre til skibarn har tilgang til Spond.

Vi gleder oss til ny skisesong og ønsker gamle og nye medlemmer hjertelig velkomne!

Skihilsen fra trenerne